98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Carpa informativa de l’OMIC i xerrada als comerciants sobre temes relacionats amb el consum

Carpa informativa de l’OMIC i xerrada als comerciants sobre temes relacionats amb el consum

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca commemora un any més el Dia Mundial dels Drets del Consumidor, celebrat el 15 de març.

L’Oficina Municipal  d’Informació al Consumidor de Sant Andreu de la Barca surt al carrer aquest dijous amb una carpa informativa a la plaça Federico García Lorca perquè els ciutadans puguin fer les seves consultes referents al consum

A la tarda, a les Escoles Velles acollirà la xerrada “Petit comerç: Drets i Deures”, adreçada específicament als comerciants.

La xerrada, a càrrec d’un tècnic de la Unió de Consumidors de Catalunya, tractarà sobre les obligacions que els petits comerços tenen enfront del consumidor i els drets que tenen davant de les empreses de serveis i subministraments.

Sant Andreu de la Barca compta amb l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, ubicada a Escoles Velles, on els consumidors es poden dirigir per tramitar queixes i reclamacions o fer consultes sobre consum.

La regidora de Consum, Saray Cantero ha animat als ciutadans de Sant Andreu de la Barca a que participin dels actes programats.