98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Brauli Ruiz és el nou dinamitzador comercial de l’ACSSAB

Brauli Ruiz és el nou dinamitzador comercial de l’ACSSAB

ESCOLTA LA NOTÍCIA

Brauli Ruiz - ACSSABLa contractacció del dinamitzador per part de l’entitat és fruit de l’acord amb l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca per professionalitar i dinamitzar el comerç local.

El nou dinamitzador comercial, Brauli Ruiz ha comentat a Ràdio Sant Andreu quines seran les primeres actuacions que es duran a terme.

L’ACSSAB (Agrupació del Comerç i Serveis de Sant Andreu de la Barca) ha contractat els serveis d’un dinamitzador comercial dins el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament  sota el marc d’actuacions de la Diputació de Barcelona, amb els objectius de professionalitzar l’Agrupació i  crear un Pla Estratègic de Dinamització Comercial.

Brauli Ruiz coneix el comerç local després d’’iniciar fa tres anys el projecte “Apeudecasa”, la plataforma de serveis publicitaris exclusiva pels comerços de Sant Andreu i amb  més de 30 anys d’experiència com professional de vendes.

L’acord entre l’Ajuntament i l’ACSSAB té com a objectiu promocionar el comerç de Sant Andreu de la Barca per mitjà de campanyes i promocions i  inclou la contractació d’un dinamitzador comercial que contribueixi a posar en marxa accions per dinamitzar el comerç.