98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Bar El Jardín, La Cantonada i el Restaurant Aragón, guardonats amb la Medalla al Mèrit Empresarial

Bar El Jardín, La Cantonada i el Restaurant Aragón, guardonats amb la Medalla al Mèrit Empresarial

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca lliurarà  la Medalla al Mèrit Empresarial als responsables dels tres negocis de restauració local.

 

 

BAR EL JARDÍN
Manuel Curado i Paqui Guerra van obrir el Bar Restaurant El Jardin al 1988. Cap al 2011 es jubilen i  els seus fills, Manuel i Mario Curado decideixen continiar amb el negoci. Situat al Parc Vall del Palau, 7 Està especialitzat en les tapes i els plats combinats.  Sobretot tapes andaluses com calamars i calamarsons.

BAR LA CANTONADA

El Bar La Cantonada obre les seves portes al 2002, situat al Carrer Vallés nº 10. En Valentin Rubio, després d’haver passat per diversos establiments de l’hostaleria local decideix obrir el seu propi negoci. Ofereixen menús diaris, esmorzars i també tapes de cuina tradicional.

 

RESTAURANT ARAGÓN

Antonio Aragón va obrir el Restaurant Aragón l’any 1982, situat al Carrer de la Creu nº 14. Va començar com a bar de tapes però, amb el temps, va evolucionar a el que és avui dia. Quan Antonio i la seva dona es jubilen, prenen el relleu els seus fills José i Antonio Aragón.