98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Àudio de la conversa d’Albert Sánchez Piñol a Sant Andreu de la Barca

Àudio de la conversa d’Albert Sánchez Piñol a Sant Andreu de la Barca

Ràdio Sant Andreu us ofereix l’àudio de l’acte de cloenda de Sant Jordi celebrat al Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca i que ha comptat amb la presència d el’escriptor Albert Sánchez Piñol.

Sánchez Piñol

L’autor de “La pell freda”,  “Victus”, “Pandora al Congo entre d’altres ha presentat el seu darrer llibre “Les estructures elementals de la narrativa” a més de fer un repàs per la seva trajectòria literària.

Albert Sánchez Piñol és l’autor català més traduït i les seves obres han captivat a milers de lectors d’arreu del món, gràcies a les traduccions  de les seves novel·les que superen la trentena.
“La pell freda” publicada l’any 2002, va ser un dels primers grans èxits, una novel·la que va anar fent a poc a poc fins a convertir-se en un fenomen internacional.

De les seves obres s’han fet adaptacions al cinema com “La pell freda” o el conte “El bosc”, còmics com “Victus” i també dos jocs de taula basats en la novel·la “Victus” i el setge de 1714.

I des de fa uns dies també té un banc públic a Sant Andreu de la Barca amb una frase de “La pell freda”;
“Tots els ulls miren, pocs observen, molt pocs hi veuen”

Albert Sánchez Piñol banc Sant Andreu Barca  signat r

De les seves novel·les, destaca la seva manera de narrar i de crear ambients i atmosferes embolcallades d’un text farcit d’un peculiar to irònic amb una barreja d’humor i drama. A més d’escriptor, és antropòleg una professió que de ben segur l’ha ajudat i molt a crear els seus mons.
Acaba de publicar les estructures elementals de la narrativa, un llibre que no ens ensenyarà a escriure, però si, a gaudir molt més de les nostres lectures, pel·lícules o sèries.

Sánchez Piñol  02

Albert Sánchez Piñol conversa amb Jordi Milian, director del portal web L’Illa dels llibres i locutor de Ràdio Sant Andreu.