98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Arrenca l’11a edició del concurs “Primavera Fotogràfica del Baix Llobregat”

Arrenca l’11a edició del concurs “Primavera Fotogràfica del Baix Llobregat”

Banner_XI_concurs_fotos_BaixLlobregat
El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha posat en marxa la 11a edició de la Primavera Fotogràfica del Baix Llobregat un concurs que té com a principal objectiu el potenciar i difondre els atractius turístics de la comarca.

Aquest any sota la temàtica “La llum a la primavera  s’anima als participants a gaudir de la llum de la primavera per trobar les millors imatges.

Els interessats han de presentar les fotografies en format digital, tot complimentant el formulari a la web
www.turismebaixllobregat.com/concurs abans del 13 de juny de 2014.

Aquest any s’obre una nova categoria, que és la d’Instagram. Per participar, la fotografia s’ha de publicar mitjançant un usuari Instagram, i s’ha d’etiquetar amb el hashtag #primaverabaixllobregat

Cada concursant pot enviar un màxim de tres fotografies, i aquestes han de ser fetes en el territori del Baix Llobregat.

El veredicte del jurat es farà públic el dia 23 de juny a la web del Consorci de Turisme del Baix Llobregat www.turismebaixllobregat.com. El jurat escollirà les tres fotografies guanyadores, atorgant els següents premis:

 

CATEGORIA GENERAL
1er premi: Una càmera fotogràfica NIKON 2700 gentilesa de El Corte Inglés, una nit amb esmorzar per a dues persones al Gran Hotel Rey Don Jaime de Castelldefels, dues visites guiades en diumenge a la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, i un sopar per a 2 persones al restaurant Petit Bonet de Sant Climent de Llobregat.

2n premi: Una nit amb esmorzar per a dues persones a l’hotel Sidorme Viladecans, dues entrades al circuit de maquetes del parc Catalunya en Miniatura i al Bosc Animat de Torrelles de Llobregat, i un àpat per a dues persones al restaurant Samaranch Park de Molins de Rei.

3r premi: Dues entrades al Parc Arqueològic Mines de Gavà, i un àpat per a dues persones al Restaurant Asador Alambí de l’hotel Hesperia Sant Just.

 

CATEGORIA ESPECIAL INSTAGRAM
Únic premi: Un curs de windsurf per a dues persones al Canal Olímpic de Catalunya a Castelldefels i un menú degustació per a dues persones al restaurant Ona Nuit del Prat de Llobregat.

 

 

Les bases completes es poden consultar a www.turismebaixllobregat.com/concurs i al propi Consorci de Turisme del Baix Llobregat per telèfon al 93 685 24 00 ext. 552 o per email a  turisme@elbaixllobregat.cat.