98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Apareixen pintades a l’IES El Palau i es convoca una concentració de suport als 9 professors denunciats per part de Fiscalia

Apareixen pintades a l’IES El Palau i es convoca una concentració de suport als 9 professors denunciats per part de Fiscalia

institut el palau sabLa denuncia per part de Fiscalia a 9 professors de l’Institut el Palau ha acaparat el focus informatiu de la setmana.
Aquest dilluns la façana de l’IES han aparegut unes pintades on s’amenacen ‘ acusen de ‘nazis’ als professors amb noms i cognoms.

Les pintades apareixen un dia després de l’article publicat  al diari El mundo on apareixien citats i fotografiats alguns dels professors denunciats.

En els darrers dies, també mostres de suport per mitjà de la creació  d’un compte a  les xarxes socials  amb el  @9delpalau amb clara referència als 9 professors denunciats de pressumptes vexacions i humiliacions. Aquest mateix grup ha convocat una concentració de suport aquest dimarts 1 de maig a les 12 del migdia davant de l’Ajuntament.