98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Apareix una pintada amb insults el banc que reivindica dels drets LGTBI a Sant Andreu de la Barca

Apareix una pintada amb insults el banc que reivindica dels drets LGTBI a Sant Andreu de la Barca

El banc es va pintar amb els colors de l’arc de Sant Martí per reivindicar els drets LGTBI. Situat a l’avinguda Constitució, el banc va ser pintat amb l’ajut dels nens i nenes que van participar en la darrera festa dels Drets dels Infants de Sant Andreu de la Barca.

Banc pintat

El PSC de Sant Andreu de la Barca ha condemnat la pintada en un missatge a les xarxes socials  ”Així hem trobat avui el banc dedicat als drets LGTBI a l’avinguda Constitució. La intolerància no aturarà mai una ciutat que avança per la igualtat i la diversitat.”

Per la seva banda la regidora d’Igualtat, Saray Cantero ha publicat ‘La ignorancia e intolerancia de algunos intentando minar los derechos de todos! Mi total repulsa a estos actos vandálicos!”.

Festa Drets Infants SAB 2018 - 06

Des de que s’ha conegut la notícia, diversos ciutadans han condemnat a les xarxes socials  la pintada mostrant missatges a favor de convivència i la tolerància.

Festa Drets Infants SAB 2018 - 05