98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Amb una caminada per la ribera del riu Llobregat s’inicien les activitats del mes de la Gent Gran de Sant Andreu de la Barca

Amb una caminada per la ribera del riu Llobregat s’inicien les activitats del mes de la Gent Gran de Sant Andreu de la Barca

El Parc Central, ben a aprop del Casal de la Gent Gran Maria Aurèlia Capmany ha estat el punt de sortida de la caminada per la ribera del riu Llobregat.  A mig camí s’ha fet un àpat de germanor entre els participants de la caminada que ha servit com a tret de sortida les activitats del mes de la Gent Gran. Estan previstes per aquest mes d’octubre: xerrades sobre les pensions o la seguretat, ioga, aquagym, teatre o una sortida cultural a Catalunya en Miniatura.

L’alcalde Marc Giribet ha recordat que l’objectiu de les activitats programades “és dotar d’activitats a la gent gran per mantenir una vida activa”. Per la seva banda la regidora de Gent Gran,  Isabel Marcos  ha  destacat les activitats que s’han programat durant tot el mes i ha recordat els tretze tallers que també s’impartiran al casal.

Tallers d’agilitat mental, boixets, gimnàstica, coral, sevillanes, sardanes o informàtica són algunes de les activitats del nou curs del Casal de la Gent  Gran Maria Aurèlia Capmany.