98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Amb la lectura de pregó s’inicia la Romeria Vírgen del Rosario de Sant Andreu de la Barca

Amb la lectura de pregó s’inicia la Romeria Vírgen del Rosario de Sant Andreu de la Barca

Ràdio Sant Andreu ha entrevistat a l’alcaldessa Ana Alba, al president del Centro Cultural Andaluz Iván Márquez, al pregoner Daniel Aleo i al regidor de Cultura Juan Pablo Beas per copsar les seves opinions sobre l’inici de la Romeria 2022

El Casino va ser l’escenari per acollir l’acte de presentació i inici de la Romeria 2022.

ÀUDIO ÍNTEGRE D EL’ACTE INAUGURAL DE LA ROMERIA 2022 

Amb una mostra de balls a  càrrec dels quadres de ball del Centro Cultural Andaluz; Semblanza, Solera i Orobroy és va iniciar l’emotiu acte d’inici que va comptar amb un homenatge a l’estandart que va donar pas als himnes d’Andalusia i Catalunya.

 

 

El Centro Cultural Andaluz escull a una persona significativa per fer lectura del pregó. Enguany l’entitat santandreuenca ha escollit a Daniel Aleo expresident de l’ACA Rociera de Sant Vicenç dels Horts, membre de la Cofradia 15+1 de L’Hospitalet de Llobregat i actualment col·laborador de la Cofradía de la Amargura de Collblanc-La Torrasa.

També ha col·laborat amb el Centro Cultural Andaluz i va exercir de capataç en la Primera Salida Procesional de la Vírgen del Rosario l’any passat.

L’alcaldessa Ana Alba, el regidor de Cultura Juan Pablo Beas i altres regidors del consistori van ser presents en l’acte inaugural de la Romeria de Sant Andreu de la Barca que organitza el Centro Cultural Andaluz amb el suport de l’Ajuntament.