98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca convoca un concurs per pintar el mur que separa la localitat de l’autovia A-2

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca convoca un concurs per pintar el mur que separa la localitat de l’autovia A-2

La proposta està adreçada especialment als joves i l’Ajuntament  guiarà el procés de creació per donar una visió unitària de la pintada.

Memoria de gestió 2015Els joves que vulguin participar han de presentar una proposta a l’Ajuntament, que les estudiarà totes i crearà un mural unitari que tindrà com a tema principal Sant Andreu de la Barca.

En total els joves podran pintar 900 metres de mur i el procés creatiu es farà la primera setmana de juliol.  Al concurs, que es celebrarà durant l’estiu, podran participar joves d’entre 12 i 35 anys.
Per poder participar a la iniciativa caldrà presentar un projecte a través del web www.santandreujove.cat.

El tema del dibuix és lliure però ha d’estar relacionat amb Sant Andreu de la Barca en el seu context de passat, present o futur.

Respecte a la distribució de l’espai, 900 metres en total, els veïns de Sant Andreu de la Barca tindran prioritat sobre els de fora i es reserva el 75% de l’espai per aquest col·lectiu.

Una altra de les condicions és que les obres han de ser dibuixos on el text o signatura de l’autor ha de ser un acompanyament. En qualsevol cas, no podrà ocupar més d’un 10% del total de la proposta.