98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Ajornades les activitats multitudinàries previstes a Sant Andreu de la Barca com a mesura de contenció del coronavirus

Ajornades les activitats multitudinàries previstes a Sant Andreu de la Barca com a mesura de contenció del coronavirus

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca pren mesures de contenció per la malaltia del coronavirus

L’alcalde Enric Llorca ha comentat les mesures que durà a terme el consistori i demana a la població tranquil·litat.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca pren mesures de contenció per la malaltia del coronavirus

El consistori ajorna les activitats multitudinàries previstes a la ciutat

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha pres diverses mesures de contenció davant la situació que es dona al país per la malaltia del Coronavirus COVID-19, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Seguint les indicacions del departament de Salut de la Generalitat i del Ministeri de Salut, el consistori ha pres mesures preventives de contenció, que passen per ajornar les activitats previstes al municipi a les que hi hagi d’anar una gran quantitat de públic, com ara programacions culturals o actes al carrer.

Als equipaments municipals es facilitaran elements per millorar la higiene dels usuaris i evitar possibles contagis, com ara dispensadors amb gel netejador.

Els serveis municipals es desenvoluparan amb normalitat i l’Ajuntament es mantindrà amatent a qualsevol indicació que es pugui donar des dels estaments autoritzats.

Es recomana a la població seguir les pautes generals de prevenció davant el contagi de virus i bacteris, extremar les mesures higièniques, com ara rentar-se les mans amb aigua i sabó o una solució alcohòlica, i tapar-se la boca en esternudar o tossir.

Davant de qualsevol dubte o l’aparició de símptomes recordeu trucar al 061 o al 112.

Ban coronavirus