98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Afectacions al trànsit per la Festa Major 2019

Afectacions al trànsit per la Festa Major 2019

 La celebració de la Festa Major 2019 provocarà restriccions de trànsit des del 28 d’agost i fins al 3 setembre a diferents carrers de la ciutat i el trasllat del mercat setmanal ambulant.

afectacions al trànsit (18) - copia

28 d’Agost
Tall de l’avinguda Constitució a partir de les 15.00 hores, des del carrer Vallès fins al carrer Garraf, en tots dos sentits de la marxa.

A les 15.00 hores, tall de l’avinguda Constitució des del carrer Picasso fins al carrer Esport, únicament en sentit carrer Esport

30 d’Agost
Des de les 5 hores i fins a les 17.30 hores, tall de l’avinguda Constitució des del carrer Garraf fins al carrer Empordà, en tots dos sentits de la marxa per canvi d’ubicació del mercat setmanal.

A partir de les 15.00 hores, tall de l’avinguda Constitució des del carrer Esport fins al carrer Vallès, en tots dos sentits de la marxa. A la mateixa hora també es tallarà la circulació al carrer dels Jurats.

31 d’Agost
Durant les cercaviles es tallarà puntualment el trànsit en els carrers afectats.

A les 8.00 hores
Recorregut de les Matinades, Pl. de l’Esglesia, C. Rector Juanico, carretera de Barcelona, carrer de Riera Canals, pl. de la Font de la Roda, carrer de Sant Josep Oriol, carrer de Catalunya, carrer del Doctor Fleming, carrer del Pintor Marià Fortuny i parc de Salvador Dalí.

A les 17.00 hores
Recorregut del cercavila dels Gegants, Pl. Anselm Clavé, carrer de Joan Archs, carrer del Montseny, passeig del Parlament de Catalunya, carrer de Catalunya, plaça de Catalunya, carrer de Doctor Fleming, vía de l’Esport i plaça de Federico Garcia Lorca.

A les 21.30 hores
Recorregut del Correfoc de Festa Major, carrer Major, carrer de Parera, plaça de la Font de la Roda, carrer de Sant Josep Oriol, carrer de Catalunya, passeig del Parlament de Catalunya, carrer del Montseny, carrer de Joan Archs, carrer Major i plaça d’Anselm Clavé.

1 de Setembre
Des de les 07.00 hores fins a les 23.00 hores, tall de l’avinguda constitució des del carrer Garraf al carrer Priorat en tots dos sentits de la marxa, per l’acte de la Holi Party.

L’avinguda de la Constitució es tornarà a obrir al trànsit el dimarts dia 3 de setembre a partir de les 21 hores.

Per facilitar la mobilitat de les persones amb discapacitats durant els dies de Festa Major al recinte central s’habilitaran unes places d’aparcament a l’accés per la zona del CAP.