98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Activat el Pla Neucat en fase d’alerta davant la possibilitat de nevada

Activat el Pla Neucat en fase d’alerta davant la possibilitat de nevada

El regidor de Seguretat Ciutadana i Circulació a l’ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Francesc Delgado ha comentat el dispositiu del consistori en cas de nevada.

L’Ajuntament disposa de 80 tones de sal que es posaria a les principals carreteres per distribuir-la en cas de glaçades, fonamentalment a les zones de muntanya de la localitat, per garantir la mobilitat.
També s’ha suspès el reg automàtic de parcs i jardins i no funcionen les fonts ornamentals per evitar que l’aigua es pugui glaçar.

El Pla Neucat continua en fase d’alerta 

Foto Ajuntament Sant Andreu

Foto Ajuntament Sant Andreu

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha activat el dispositiu municipal per començar a tirar sal a les artèries principals del municipi davant la possibilitat de nevades i gel.

Dues patrulles de la Policia Local, dos camions de l’empresa Archs i la brigada municipal duran a terme aquesta tasca.

El llançament de sal preventiu per garantir la mobilitat es realitzarà als següents carrers; el carrer Camí Vell del Palau, c. Priorat, c. Esport, c. Catalunya, c. Francesc Macià i el carrer 11 de març.

Cal recordar que l’Ajuntament disposa de 80 tones de sal per distribuir-la en cas de glaçades.

El telèfon de referència, per als ciutadans serà el 092 de la Policia Local. Recordeu que podeu consultar la previsió meteorològica a la web www.meteocat.cat.

Poster_NEUCAT