98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Accions conjuntes de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca i la Policia Nacional per millorar la seguretat

Accions conjuntes de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca i la Policia Nacional per millorar la seguretat

L’alcaldessa Ana Alba ha explicat noves propostes per millorar la seguretat de Sant Andreu de la Barca.

Fotografia: Ajuntament Sant Andreu de la Barca

Una de les propostes és l’inici de la col·laboració regular de la Policia local de Sant Andreu de la Barca i la Policia Nacional , per mitjà de controls conjunts, que serveixin per augmentar la sensació de seguretat als carrers del municipi. L’alcaldessa, s’ha reunit amb el comissari del Cos Nacional de Policia (CNP) de Cornellà, Francisco Grueso, i han acordat incrementar el nombre d’accions conjuntes que fan els dos cossos.

Les accions “tindran relació amb els aspectes que són competència de la Policia Nacional, com ara estrangeria i estupefaents”, ha recordat l’alcaldessa.

Altres mesures són la la presència de càmeres i una bona il·luminació als  Jardins Pedemonte per oferir un espai més segur.

L’alcaldessa Ana Alba ha destacat que L’Oficina d’Atenció al Ciutadà de la Policia Local està oberta  i ha recordat que a Sant Andreu de la Barca, la Policia Local  sí recull les denuncies, desmentint així, les informacions aparegudes en alguns mitjans.