98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El 75% de les contractacions del programa ‘Sant Andreu avança’ acaben amb un contracte indefinit

El 75% de les contractacions del programa ‘Sant Andreu avança’ acaben amb un contracte indefinit

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ajuda a les empreses a la contractació de mig centenar de treballadors per mitjà d’aquest programaque preveu ajuts a les empreses per pagar les despeses que suposa la incorporació d’un nou treballador.

fabricaL’objectiu de la iniciativa és ajudar a les empreses de la localitat a contractar personal que tingui una especial dificultat per accedir al mercat laboral, com ara dones, aturats de llarga durada o joves.

Les persones a contractar han de portar com a mínim 6 mesos empadronades a la ciutat.

Les empreses que es beneficiïn d’aquest programa no poden haver fet cap acomiadament o regulació d’ocupació en els darrers 6 mesos, han d’estar al corrent de pagament de les seves obligacions tributàries i tenir les llicències d’activitat en regla.

El pla preveu una subvenció de 800 euros al mes a una empresa que contracti un treballador aturat, una quantitat amb la que es cobreix el 50% dels costos laborals de l’empleat.

El 75% dels empleats que han accedit a una feina en el marc d’aquest programa s’han incorporat a la plantilla de l’empresa.