98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / 5è concurs d’Instagram Festa Major 2019

5è concurs d’Instagram Festa Major 2019

Guanya una entrada doble per la nova temporada del Teatre Núria Espert

CONCURS D'INSTAGRAM FESTA MAJORAmb motiu de la Festa Major 2019, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca organitza el cinquè concurs de fotografia a Instagram. Hi pot participar qualsevol persona que realitzi una fotografia, la pengi a Instagram durant els dies 30, 31 d’agost, 1, 2 de setembre i faci ús del hashtag #fmsab19. Les 5 fotografies elegides pel jurat i que compleixin les condicions de participació seran les guanyadores d’una entrada doble per la nova temporada del Teatre Núria Espert.

BASES DE PARTICIPACIÓ

Amb motiu de la Festa Mayor 2019, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca organitza el tercer concurs de fotografia a instagram.

Hi pot participar qualsevol persona que faci una fotografia, la pengi a Instagram durant els dies 30, 31 d’agost, 1 i 2 de setembre i faci ús del hashtag (#fmsab19) seguint les indicacions que es detallen en aquestes bases. Serà imprescindible seguir el compte oficial de l’Ajuntament Sant Andreu de la Barca a Instagram (@ajuntamentsab).

PERÍODE DE PARTICIPACIÓ

El període de participació al concurs serà del 30 d’agost a les 19:30h fins el 2 de setembre a les 23:59h.

PREMIS

1. Els 5 premiats guanyaran una entrada doble per a la nova temporada del Teatre Núria Espert.

CONDICIONS

1. La participació en aquest concurs és gratuïta.

2. No hi ha límit de fotografies per participant.

3. Les fotografies hauran d’incloure l’etiqueta o hashtag #fmsab19 i seguir el compte @ajuntamentsab.

4. El fet d’etiquetar la fotografia amb l’etiqueta #fmsab19, implica el reconeixement, per part de l’autor/a, que la fotografia, és una obra original pròpia i que no conté marques de tercers.

5. Les imatges no poden contenir cap contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari, difamatori, ni promoure el consum d’alcohol ni drogues.

6. Les imatges participants han d’haver obtingut les autoritzacions necessàries de les persones que hi puguin aparèixer.

7. L’Ajuntament no serà responsable de les reclamacions presentades per terceres persones que hagin pogut veure lesionats els seus drets.

8. L’Ajuntament tindrà la facultat de rebutjar les fotografies i els missatges que incompleixin les característiques anteriors.

GUANYADORS/ES

1. Les 5 fotografies elegides pel jurat i que compleixin les condicions de participació seran les guanyadores.

2. Les fotografies guanyadores es penjaran al perfils de Facebook, Instagram i Twitter (@Ajuntamentsab).

3. El nom dels/les guanyadors/es es faran públic al perfil corporatiu de l’Ajuntament a Instagram.

4. L’Ajuntament es pondrà en contacte amb els premiats a través d’Instagram

5. En cas d’empat es realitzarà un sorteig amb les imatges implicades.

DRETS D’IMATGE

1. Els drets d’imatge de les imatges realitzades seran sempre propietat de l’autor/a. Tot i això, les persones que guanyin cediran a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca els drets per utilitzar-les (sense ús comercials) i sempre mencionant l’autor de la fotografia.

ÚS DE DADES

1. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament Sant Andreu de la Barca.

2. Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta del concurs implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals oficials del consistori.