98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / 28 anys de Ràdio Sant Andreu

28 anys de Ràdio Sant Andreu

El 19 d’abril de 1990 Ràdio Sant Andreu començava les seves emissions regulars com a Emissora Municipal.

RÀDIO SANT ANDREUmobileappsRàdio Sant Andreu vol agraïr la feina  dels professinals que han format i formen part de l’emissora com també dels col·laboradors que han dedicat bona part del seu temps a oferir una ràdio de qualitat.

La ràdio ha estat testimoni del dia a dia de Sant Andreu de la Barca i de les transformacions de la ciutat, dels canvis polítics, culturals i socials.

Com a emissora pública tenim l’objectiu d’informar però d’entretenir i compartir.

Ara volem compartir la celebració dels 26 anys d’una ràdio que sempre ha estat plural i mostra d’aquest fet, l’any 2012 el CAC, va emetre un informe destacant la pluralitat de l’emissora.

Ràdio Sant Andreu s’ha adaptat a la demanda dels canvis tecnològics i va ser una de les primeres emissores de la comarca en oferir els seus programa a la carta a través de la pàgina web.

La ràdio és veu i so però avui en dia és també imatge amb l’arribada d’internet i les xarxes socials que han fet canviar els hàbits i les formes de veure, escoltar i entendre la ràdio.

Després de  les millores  realitzades l’any 2017,  sobretot en  la recepció del so a través de la freqüencia de l’emissora municipal amb la instal·lació d’un emissor i un procesador nous,  amb una  millora significativa de la cobertura  i qualitat a l’emissió.
Ràdio Sant Andreu també millorat  la qualitat de recepció de la radio online i la instalació d’un sistema RDS Radio Data System que permet donar informació als oients a través d’aquest sistema.

Ràdio Sant Andreu també augmenta la seva potència amb l’objectiu d’oferir un so amb més qualitat

Gràcies als oïents oper la confiança demostrada durant totats aquests anys