98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / 19.247 ciutadans de Sant Andreu de la Barca tenen dret a vot a les eleccions generals

19.247 ciutadans de Sant Andreu de la Barca tenen dret a vot a les eleccions generals

Eleccions Municipals 2015 sab 14- Votacions

Durant la jornada de diumenge, hi haurà instal·lades 33 meses en 9 col·legis electorals distribuïts als diferents barris de la ciutat, on es podrà votar des de les nou del matí fins a les vuit del vespre.

Un total de 19.247 santandreuencs i santandreuenques tenen dret a vot a les eleccions generals del pròxim diumenge 20 de desembre, que han de servir per decidir la composició del Congrés i del Senat.

En aquestes eleccions de diumenge hi ha convocades 70 persones més que a les eleccions del passat mes de setembre al Parlament de Catalunya.

La Creu Roja del Baix Llobregat Nord posa a disposició de les persones amb mobilitat reduïda un servei de transport adaptat perquè es puguin desplaçar als col·legis i poder exercir el seu dret.

La web municipal (www.sabarca.cat) farà un seguiment de la participació, unes dades que s?actualitzaran a les 13 hores, a les 18 hores i a les 20 hores. A partir del tancament dels col·legis electorals i un cop finalitzat l?escrutini es donarà a conèixer el resultat dels comicis.