98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / ENTREVISTA – L’esportista Jordi Morales disputarà els seus sisens Jocs Paralímpics a Tokio

ENTREVISTA – L’esportista Jordi Morales disputarà els seus sisens Jocs Paralímpics a Tokio

Jordi Morales - sisens Jocs Paralímpic

Morales de trenta-cinc anys afronta amb optimisme i ganes els que seran els sisens jocs. El campió mundial de tenis taula, medallista paralímpic assumeix el repte d’aconseguir un nou èxit esportiu.

Ràdio Sant Andreu l’ha entrevistat una vegada més ha demostrat la seva capacitat de superació en l’àmbit personal i esportiu. Una nova lliçó de vida que ens ha transmès als micròfons de l’emissora municipal.

Participar en sis jocs no està a l’abast de qualsevol esportista. Morales va debutar amb 14 anys a Sidney en uns Jocs Paralímpics. Quatre anys després aconseguir la seva primera medalla de bronze a Atenes i medalla de plata a Londres 2012. L’any 2018 va ser proclamat Campió del Món i va rebre a Corea el premi Estrella Paralímpica del Tenis Taula, guardó que lliura la Federació Internacional de Tenis Taula valoren els èxits esportius en l’àmbit internacional i nacional a més de la popularitat entre els seguidors d’aquest esport arreu del món.

Jordi Morales va néixer amb espina bífida, però va tenir molt clar que la seva discapacitat la convertiria en capacitat. Amb esforç, lluita i ganes de superació va començar a jugar a tenis taula amb sis anys i avui en dia és un dels grans esportistes mundials. Va néixer a Esparreguera i des de fa onze anys viu a Sant Andreu de la Barca on ha creat el Club de Tenis Taula.

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3