98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Excel·lents resultats del MotoClub Sant Andreu en el Campionat d’Espanya i Andalusia de BTT disputat a Otívar

Àina i Adrià González primera posició en la categoria fèmina junior i segon en la categoria masculina respectivament

AINA I ADRIÀ
La prova esportiva de descens de BTT ha comptat amb presència santandreuenca amb molt bons resultats en la prova disputada a la localitat d’Otívar a Granada amb un recorregut d’un quilòmetre i mig amb un desnivell del -18,4% que ha unit el Carril de La Molineta amb la Piscina Municipal d’Otívar. El campionat s’ha disputat els dies 19 i 20 de setembre.

Àina González ha aconseguit la primera posició en la categoria de Junior Femení.
En la categoria  Junior masculí,  Adrià González ha aconseguit una segona posició junior, Pau Bertran sisè i Pau Jorba desè.

Ignasi Jorba ha estat tercer en la categoria Sub-23 i setena posició en la general.
En la categoria Élit dos corredors incombustibles com Ivan Oulego Pasqual Canals han aconseguit la quarta i vuitena posició respectivament.

Precisament Ivan Oulegoha estat el seleccionador de la selecció catalana que ha aconseguit també grans resultats a més dels esmentats anteriorment d’Aina i Adrià González cal sumar una tercera posició de Mireia Pi a la categoria de Fèmina Junior, una segona posició de Pau Olm i una cinquena posició d’Adriel Pons en cadets