98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint jocs / Descobrint Jocs – El portal de Molthar (2016)

Descobrint Jocs – El portal de Molthar (2016)

Arriba l’estiu i arriba l’edició número 116 de la secció de jocs del Via Directa. Comença a ser un clàssic fer les recomanacions de jocs per a l’estiu abans de tancar temporada, i els cinc jocs que us proposem avui són una molt bona idea per tirar-vos de cap a aquesta afició.

portaldemolthar_600Comencem pel joc central de la secció, El portal de Molthar, un joc de cartes molt portàtil que és “d’agafar coses per intercanviar-les per d’altres i, amb això, guanyar punts de victòria”, també coneguts com aclimbing games (jocs d’escalada). Com bé diem a l’àudio, és un joc perfecte per tenir una primera aproximació a la temàtica fantàstica, similar en sensacions al gran Splendor però molt més reduït en capsa i preu.

Al final de la secció recomanem quatre jocs més de caire estiuenc:Virus (la sensació entre els fillers de cartes fets a nivell estatal), Hive Pocket (un clàssic dels “un contra un” més portàtil que mai i amb unes peces a prova de bombardejos), Codi Secret (el party game de moda, ara més recomanable que mai perquè gràcies a Devir ja el podem jugar en català!) i Juego de Trenes (no confondre amb Juego de Tronos! Un trencaclosques amb mecànica vingut de Rússia de la mà de la nova SD Games).

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3