98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Albert Sánchez Piñol “aquest és el primer banc que m’he plantejat intentar robar”

Albert Sánchez Piñol “aquest és el primer banc que m’he plantejat intentar robar”

L’escriptor s’ha mostrat satisfet i agraït a Sant Andreu de la Barca per comptar amb un banc públic que inclou una frase de la seva novel·la “La pell freda”.

Albert Sánchez Piñol banc Sant Andreu Barca signat r

Albert Sánchez Piñol ha visitat Sant Andreu de la Barca arran de l’acte de cloenda de Sant Jordi celebrat al Teatre Núria Espert i que ha comptat amb la presència de l’autor.

L’autor de “La pell freda” i “Victus” ha destacat que es tracta “d’una gran idea, perquè hi ha la lloança a les biblioteques, però és molt trist tancar els llibres en qualsevol lloc”. Incloure frases i fragments de novel·les als bancs suposa “la manera que els llibres surtin de les biblioteques i quina millor idea, que puguin estar al carrer”. Finalment Sánchez Piñol ha assegurat “Per mi, és els dels honors més alts que em poden fer i que no tenen res a veure amb els premis editorials”.

Els bancs públics incorporen frases d’obres destacades de la literatura d’autors com Albert Sánchez PiñolPatricia HighsmithCare SantosAna Maria Matute, Oscar Wilde, Montserrat Roig, Haruki Murakami, Eva Baltasar o Miquel Martí i Pol.

Per triar les frases que s’han col·locat als bancs, l’Ajuntament va fer una crida a la ciutadania, que va poder fer les seves propostes. Un centenar de persones va respondre a aquesta proposta i un grup de persones relacionades amb la literatura n’ha fet la selecció.

El regidor de Cultura Juan Pablo Beas ha valorat a Ràdio Sant Andreu la proposta literària i els seus objectius com la de crear espais de reflexió i que els ciutadans els sentin com a propis.

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3