98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Actes de la Diada a Sant Andreu de la Barca

Actes de la Diada a Sant Andreu de la Barca

DIADA 2018 - 01

Els actes institucionals  previstos per la celebració de la Diada a Sant Andreu de la Barca començaran el dimarts 10 de setembre a les 22.00h amb l’acte a la plaça de l’Església amb les havaneres i rom cremat amb el grup ‘Mar i Vent’ amb la participació de l’Agrupació Cultural Aigüestoses amb els gegants l’Andreu i la Quimeta i  l’enlairament de la senyera, a càrrec del Centre Excursionista Pi Tallat.

campanar diada

L’acte també inclourà la cantada popular d’Els Segadors, amb la col·laboració de la Coral Ferran Sors i el Ball amb els gegants Andreu i Quimeta, de l’Agrupació Cultural Aigüestoses.

Els actes del dimecres 11 de setembre finalitzaran amb la tradicional ofrena floral d’homenatge a la figura de Rafael Casanova a la plaça Onze de setembre a les 13.00h, amb la participació d’entitats i associacions polítiques, socials i culturals de la ciutat i la ballada de sardanes a càrrec de la cobla Contemporània.

DIADA 2018 - 10

Les sardanes començaran a les 11.30h

DIADA 2018 - 07

ACTES CONVOCATS PER ENTITATS I FORMACIONS POLÍTIQUES

A banda dels actes organitzats des de l’Ajuntament, L’ANC organitza una nova marxa de torxes el 10 de setembre amb inici a les 20h a l’ Ermita del Palau i finalització a la plaça Font de la Roda a les 23.30h aproximadament.

Per la seva banda com ja és habitual, ERC-SAB farà el seu homenatge, l’11 de setembre, a Joan Lladó i Caus a les 10.30h al Passeig del Parlament de Catalunya, al costat de l’estació dels FGC.

 

actes diada

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3