98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Wallbox, de Sant Andreu de la Barca al món amb l’ambició de liderar el mercat dels dispositius de càrrega per a vehicles elèctrics

Wallbox, de Sant Andreu de la Barca al món amb l’ambició de liderar el mercat dels dispositius de càrrega per a vehicles elèctrics

Ràdio Sant Andreu ha entrevistat a Enric Asunción CEO de l’empresa Wallbox dedicada a la fabricació  i venda de dispositius de càrrega per a vehicles elèctrics enfocats tan a particulars com a empreses.

La seu i l’empresa principal està situada a Sant Andreu de la Barca i ara ja compta amb oficines i fàbriques a la Xina, Holanda, Alemanya i properament als Estats Units.

Iberdrola ha apostta per Wallbox i ha fet una ampliació de capital d’uns 15 milions d’euros.

Enric Asunción ha destacat a Ràdio Sant Andreu les claus de l’èxit de la companyia i la situació actual del vehicle elèctric.  En l’entrevista assegura que ’Sí dones valor al teu client, cada minut que passa estas millor posicionat’.  Asunción destaca que a Wallbox  ho tenen molt clar i són ambiciosos ‘no volem ser els més grans, sino que volem ser els millors, i sent els millors ens farem grans’. Des de petit sempre havia somiat en tenir una empresa i el caràcter emprenedor l’ha heretat sobretot del seu pare i el seu avi.

 

WALLBOX Enric Asunción a Ràdio Sant Andreu

Wallbox és va crear l’any 2015 i en només 4 anys ja s’ha consolidat en el mercat, rebent reconeixements com ser considerada una de les millors Startup del món o la recent Medalla al Mèrit Empresarial que lliura l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

Wallbox-Pulsar-Essentials-Blog-8

Actualment Wallbox compta amb 140 treballadors on predomimen els enginyers que gràcies al talent i la joventut, la mitjana d’edat de l’empresa és d’uns 30 anys, han aconseguit entrar i amb força en el mercat dels dispositius de càrrega per a vehicles elèctrics.

WALLBOX6069