98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / WALLBOX, de Sant Andreu de la Barca a la Super Bowl en 15 segons

WALLBOX, de Sant Andreu de la Barca a la Super Bowl en 15 segons

L’empresa de carregadors elèctrics per a vehicles amb seu a Sant Andreu de la Barca protagonitzarà un dels anuncis que s’emetran durant la final de la Super Bowl, una fita només a l’abast de molt poques empreses.

Wallbox es convertirà en la primera empresa catalana i espanyola en anunciar-se a l’esdeveniment esportiu que serà seguit per més de 120 milions d’espectadors.
L’anunci s’emetrà en el marc de la seva estratègia de creixement de la companyia que està duent a terme els Estats Units i es podrà veure el 13 de febrer a la mitja part del partit de la final de la Super Bowl que disputaran els Cincinnati Bengals i Los Angeles Rams. (entre les 00:30 del 14 de febrer a Sant Andreu de la Barca).

La companyia preveu que l’anunci li permeti millorar el seu posicionament en el mercat més gran del món, donant a conèixer les seves solucions de càrrega per a vehicles elèctrics. A més, la companyia aspira a consolidar-se com una de les empreses impulsores del gran canvi tecnològic en el qual el món de la mobilitat sostenible està immers.

Enric Asunción, CEO de Wallbox afirma que “La major part de la càrrega dels vehicles elèctrics es realitza a la llar i com a líders en aquest segment a escala mundial, tenim la tecnologia amb potencial per a facilitar la transició al vehicle elèctric als conductors dels Estats Units”. Asunción assegura que “Als Estats Units, qualsevol persona que estigui pensant comprar-se un vehicle pot ser un comprador potencial tant d’un vehicle elèctric com d’un carregador. I és que, als Estats Units, els estudis demostren que la majoria de la gent considera, almenys, l’opció de compra d’un elèctric”. Amb la Superbowl i l’anunci que s’emetrà de la companyia “Volem mostrar els nostres innovadors productes de disseny a aquests consumidors, i en aquest sentit la Super Bowl, un esdeveniment amb unes audiències molt altes, és el millor lloc per a presentar d’una manera massiva la nostra marca a l’opinió pública“.

The David Agency, agència de publicitat responsable de campanyes publicitàries per a clients com Heinz, Burger King o Budweiser, ha estat l’encarregada de la campanya publicitària.

L’anunci titulat #SuperchargedSeth, de quinze segons de durada està protagonitzat per Seth Thomas, un supervivent a l’impacte d’un llamp. El protagonista es mostra reticent amb l’electricitat i ens mostra com aquest supera les seves pors i finalment abraça l’electricitat gràcies a Wallbox per a carregar el seu vehicle elèctric donada la seva seguretat, facilitat d’ús i respecte al medi ambient, segons afirma l’empresa.

 


Aquest 2022 Wallbox instal·larà una fàbrica a Arlington (Texas).  Des de l’any 2015 Wallbox desenvolupa i fabrica carregadors per a vehicles elèctrics enfocats tant a particulars com a empreses. La companyia amb seu a Sant Andreu de la Barca cotitza a la borsa de Nova York i segueix el seu creixement convertint-se en una de les empreses líders a escala mundial. Wallbox té una presència a més d’una vuitantena de països i oficines a Europa, Amèrica i Àsia amb una plantilla de més de 700 treballadors.
Wallbox es fa fundar l’any 2015 per Enric Asunción i Eduard Castañeda i un any després ja presentaven el seu primer producte.

En una entrevista a Ràdio Sant Andreu l’any 2019, Enric Asunción CEO de l’empresa Wallbox assegurava que ‘Sí dones valor al teu client, cada minut que passa estàs millor posicionat’. Asunción destaca que a Wallbox ho tenen molt clar i són ambiciosos ‘no volem ser els més grans, sinó que volem ser els millors, i sent els millors ens farem grans’. Des de petit sempre havia somiat en tenir una empresa i el caràcter emprenedor l’ha heretat sobretot del seu pare i el seu avi.