98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La 8a Ruta de la Tapa ha servit més de 9.000 tapes a Sant Andreu de la Barca

La 8a Ruta de la Tapa ha servit més de 9.000 tapes a Sant Andreu de la Barca

Ruta de la Tapa 2019 - 01

24 restaurants, bars i pastisseries de Sant Andreu de la Barca han participat en la vuitena edició de la Ruta de la Tapa celebrada els dies 30 i 31 d’agost i els dies 1,6,7 i 8 de setembre oferint una gran varietat de propostes gastronòmiques.

Enguany s’han servit més de 9.000 tapes entre els establiments participants, xifra que consolida l’activitat.
L’objectiu de la Ruta de la Tapa és promocionar la gastronomia local tal com han destacat en roda de premsa l’alcalde Enric Llorca i el regidor de Promoció Econòmica Juan Pérez.

Ruta de la Tapa 2019 - 03

Pels establiments participar en la Ruta de la Tapa és una inversió i publicitat del que ofereixen habitualment. Josep Martín d’El Palau Vell restaurant i Sílvia Ramírez de La Bodeguilla han valorat de forma molt positiva la seva participació i que suposa estar presents a la Ruta de la Tapa.

Manoli Caro i Juana Prados han estat les guanyadores d’un àpat, després de realitzar-se el sorteig entre les persones que van assaborir com a mínim 3 tapes i van dipositar una butlleta a les urnes que disposaven cada local.

Ruta de la Tapa 2019 - 02

Pel que fa a les tapes guanyadores de l’edició 2019; en la categoria de tapa dolça el premi l’ha rebut El palau Vell Restaurant amb ‘Brownie d’after eight i espuma de menta’ i pel que fa a la tapa La Bodeguilla amb un Caneló de sèpia amb la seva tinta i crema de llagostins.

tapes guanyadores Ruta d ela Tapa 2019