98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Vols saber com serà la Festa Major 2022?

Vols saber com serà la Festa Major 2022?

L’alcaldessa Ana Alba i els regidors de Cultura i Comerç, Juan Pablo Beas i Juan Pérez han donat detalls dels actes programats de la Festa Major de Sant Andreu de la Barca del 2 al 5 de setembre.

 

ÁLVARO DE LUNA, LADILLA RUSA I JUAN PERRO  ENTRE LES ACTUACIONS DESTACADES

En el marc de la Festa Major destaca l’actuació del cantant Álvaro de Luna el dissabte 3 de setembre a l’escenari central.  és autor de cançons com “Levantaremos al sol” o “Juramento eterno de sal”.

El show divertit de Ladilla Rusa protagoniztarà el diumenge 4 de setembre i Juan Perro presentarà les cançons del disc “Libertad” al Teatre Núria Espert.

El grup local Olivia Musyk actuarà el diluns 5 de setembre a la Casa Estrada.

 

DOBLE PREGÓ DE FESTA MAJOR
Una de les novetats de la Festa Major 2022 és la celebració de la Festa Major petita al Parc Central amb activitats adreçades als més petits i fins i tot amb el seu propi pregó.
Pel que fa al pregó tradicional, enguany serà la comunitat educativa de Sant Andreu de la Barca qui s’encarregarà de donar inici a la celebració de la Festa Major.

 

LAURA HIDALGO, DISSENYADORA DEL CARTELL

La dissenyadora i tatuadora local, Laura Hidalgo ha estat l’encarregada del disseny del cartell de la Festa Major 2022. Es tracta d’un cartell ple de simbolismes i festiu.

La Gimcana Nocturna, la desena edició de la Ruta de la Tapa, la Holly Party i les actuacions de les entitats els Castellers de l’Adroc, diables i colla gegantera formen part de les altres activitats previstes.