98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Vols enviar un whatsapp a l’alcalde?

Vols enviar un whatsapp a l’alcalde?

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca demana als veïns que li facin arribar suggeriments i propostes via whatsapp amb l’objectiu de facilitar la comunicació entre els ciutadans i els polítics

 

A partir del dia 1 de març els veïns podran fer arribar les seves consultes, comentaris i suggeriments a l’alcalde fent-li arribar un missatge de whatsapp al número de telèfon 629 70 73 06  i en un breu espai de temps totes les consultes seran ateses.

A més, el consistori farà servir aquest canal de comunicació per fer arribar als veïns que ho sol·licitin informació d’interès municipal i notícies.

Per poder rebre aquestes notificacions cal que els usuaris afegeixin el número de telèfon de l’alcalde a la seva llista de contactes i enviïn un whatsapp amb la paraula “Alta” seguida del seu nom i cognoms.

Posteriorment és confirmarà l’alta al servei i els ciutadans podran rebre les notificacions que es vagin generant.

La posada en marxa d’aquest nou canal de comunicació és el primer pas de les accions que es duran a terme els pròxims mesos per acostar l’alcaldia a la ciutadania i que preveu, entre d’altres coses, que l’Ajuntament es traslladi cada setmana a un barri de la localitat per facilitar que els veïns puguin parlar amb els responsables municipals i fer-lis arribar les seves propostes i inquietuds.