98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Visites telemàtiques i presencials als centres d’atenció primària

Visites telemàtiques i presencials als centres d’atenció primària

Amb la pandèmia de la COVID-19 canvia l’atenció mèdica i moltes de les visites que abans eren presencials han passat a telemàtiques.
Tot i aquesta situació durant l’estiu s’han realitzat al voltant de 4,000 visites presencials a Sant Andreu de la Barca.

CAP SANT ANDREU DE LA BARCA

Una de les raons d’oferir visites telemàtiques és la de descongestionar els centres i evitar aglomeracions segons ha declarat a Ràdio Sant Andreu Glòria Jodar, directora de l’Equip d’Atenció Primària de Sant Andreu de la Barca ‘no podem tenir una sala d’espera plena de gent per no posar en risc a persones vulnerables

Assegura a l’emissora municipal que ”tot el que és fer pot fer telèfon, correu electrònic o a través de La Meva Salut sense una visita presencial és una cosa que hem fet i hem de continuar fent”.

Atenció Primària Sant Andreu de la Barca - 07

Jodar ha comentat que les visites presencials incrementaran però que hi haurà canvis pel que fa a les visites ”com les hem vist fins ara i serà el metge o la infermera qui determini si la seva visita ha de ser presencial o telemàtica”.

EAP SAB - Atenció telefònica 03