98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Victor Sánchez de l’Escola Sant Andreu de la Barca, finalista del Concurs Internacional de Dibuix Infantil, organitzat per Aqualia

Victor Sánchez de l’Escola Sant Andreu de la Barca, finalista del Concurs Internacional de Dibuix Infantil, organitzat per Aqualia

Al concurs hi podien participar els nens i nenes de 3r i 4rt de Primària dels municipis en els quals Aqualia presta servei a tot l’estat espanyol.

Premi Sant Andreu
Aquest any es proposava als nens que plasmessin el seu coneixement sobre cadascuna de les fases del cicle de l’aigua en un entorn de conte. Mags, paladines i altres personatges han inspirat als petits en aquest divertit repte, potenciant la seva creativitat al mateix temps que la seva conscienciació sobre l’aigua.

Victor Sánchez Lara, de l’Escola Sant Andreu de la Barca, ha resultat finalista del Concurs Internacional de Dibuix Infantil, organitzat per Aqualia, l’empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigües, amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua.
L’alcalde Enric Llorca, li ha lliurat el seu premi, una càmera aquàtica, i ha destacat aquesta iniciativa, per “la seva capacitat de conscienciar entre els més joves hàbits responsables pel que fa a l’aigua, tant pel que fa al seu consum, com a la seva devolució al mitjà natural, a través dels processos de depuració”.

Per la seva banda, el cap de la Unitat de Gestió de Barcelona i Girona d’aqualia, Manel Gómez, ha ressaltat la gran participació i la satisfacció per haver pogut fer arribar el missatge d’aquest any: “Han pogut conèixer millor l’aigua i el seu cicle integral, així com el treball que suposa portar-la a les llars amb totals garanties, amb qualitat i quantitat i a més utilitzant tecnologies que els fan la vida més fàcil i els ajuden a consumir-la de forma més responsable”.

 

 

Font i fotografia:  Aqualia