98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Victor Manuel Gómez EUiA SAB ‘sempre hem intentat sumar’

Victor Manuel Gómez EUiA SAB ‘sempre hem intentat sumar’

El programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu ha entrevistat a Víctor Manuel Gómez qui encapçalarà la llista d’Esquerra Unida i Alternativa a les properes Eleccions Municipals.

Victor Manuel Gómez EUiA SAB
A més de fer un repàs pel seu perfil polític, ha comentat com encara la seva formació i coalició amb ICV les properes eleccions. Ha comentat que busquen una aliança amb Podemos i que intentaran sumar per fer front amb garanties  les eleccions del 24 de maig.

També ha comentat la xerrada informativa que organitzen ICV-EUiA, ERC i Podemos aquest dijous a les 19.00h a Les Escoles Velles sobre el TTIP (El  tractat de lliure comerç entre Estats Units i Europa).
Ha destacat perquè  s’oposa a aquest tractat i quins aspectes negatius provocaria la posada en marxa del TTIP com la pèrdua dels drets laborals, limitació dels drets de representació col·lectiva dels treballadors,  l’ oblit del principi de precaució en matèria d’estàndars tècnics que obriria la porta als transgènics i a la manca de seguretat en diversos àmbits mediambientals o  la limitació de la sobirania nacional, privatització de molts serveis públics i concessió de més poder a les multinacionals.