98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Via Directa arrenca temporada amb novetats

Via Directa arrenca temporada amb novetats

El programa magazín continua una temporada més  oferint l’actualitat local  amb Jordi Milian al capdavant de dilluns a divendres de 10 a 12h i de 17.00 a 19.00h als 98.0 fm.

banner-jordi

Com a novetats destacades de la nova temporada, l’esportista Jordi Morales s’incorpora al programa amb un espai mensual que comptarà amb  entrevistes a persones que han superat una situació adversa. Josep Martín del restaurant El Palau Vell oferirà un espai de cuina i Enric Malet del Centre Excursionista Pi Tallat donarà consells relacionats amb la muntanya i l’excursionisme, a més de recomanar-nos rutes per fer el cap de setmana.
També s’amplia  la informació referent al temps amb les cròniques del Servei Meteorològic de Catalunya i les intervencions de Carlos Lara de MeteoSAB.

L’humor arribarà de la mà de Kevin Gallego amb una proposta  atrevida  i continuarà l’espai Tot bé? de Joan Gil amb notícies curioses i els millors talls divertits de Ràdio Sant Andreu.

col3laboradors via directaVia Directa continua amb els espais de salut  amb  La Consulta del doctor Felipe del Val i Fem Salut amb la infermera Anna Varea.

Un any més, Via Directa aposta pels temes relacionats amb la igualtat de gènere, amb la participació de l’agent d’Igualtat  Rubén Castro.

Miquel Jornet  recomana els dilluns jocs de taula a Descobrint Jocs i Vicenç Comajuncosas s’encarrega de  les notes musicals a les seccions La versió desconeguda i Playlist a més de ser el tècnic de so del programa.

El segon i quart dimarts del mes,  Via directa aposta per la informació referent al món laboral i de l’empresa, amb la participació de la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç a l’espai Feina i Empresa amb Inma Ortega, Maria Lladó i Toni Mantis.

L’espai Fet a Sant Andreu les empreses i comerços  més destacats de la ciutat són els protagonistes.
Els dimarts també és el dia dedicat al món dels llibres amb entrevistes a destacats escriptors i recomanacions  de les novetats editorials.

Rosa Monforte ofereix els dimecres les informacions del Servei Local de Català i Carles Piera recomana la millor sel·lecció de vins i caves a  Espai de vins. Per la seva banda, Saül Caballero segueix comentant  les millors sèries de televisió del moment.

Els dijous és el dia dedicat al Medi Ambient amb Rosa MªAsencio i Benjamí Tous ofereix  les pinzellades d’art i cultura a  La Ràdio en colors.

Els consells per a una conducció segura i eficient arriben un cop al mes de la mà de Pere Esparó.

Els divendres s’ofereix l’agenda del cap de setmana i les estrenes de cinema amb Juan Pablo Beas a més d’oferir un resum dels moments més destacats de la setmana.

Un cop al mes, Via Directa fa un recorregut per la vida política i personal dels regidors de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i l’alcalde Enric Llorca respon a les preguntes formulades pels ciutadans.

Via Directa segueix apostant per una informació plural de qualitat i proximitat, donant veu al teixit social i cultural de Sant Andreu de la Barca.

www.radiosantandreu.com
viadirecta@sabarca.cat
https://www.facebook.com/viadirecta.radiosantandreu
@radiosantandreu