98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Valoracions dels partits polítics del PLE MUNICIPAL del 26 d’octubre

Valoracions dels partits polítics del PLE MUNICIPAL del 26 d’octubre

Les formacions polítiques municipals han valorat a l’emissora municipal la celebració del ple on s’ha aprovat de forma provisional  les ordenances fiscals.


Els portaveus dels grups polítics municipals han valorat el ple municipal: Fem Sant Andreu, PSC, Vox, Som Sant Andreu, Partit Popular i En Comú Podem.

 

El ple municipal ha aprovat de forma provisional les ordenances fiscals que entraran en vigor l’1 de gener de 2024 amb els vots favorables de Fem, En Comú Podem i Som i els vots en contra de PSC, Vox i  PP.

La sessió plenària també ha aprovat la modificació del Conveni interadministratiu de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya,  mitjançant el Departament d’Igualtat i Feminismes i l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, per a l’impuls de les polítiques de promoció de la igualtat i els feminismes, pel període 2022-2025.  El ple ha votat a favor de l’aprovació inicial de la modificació del Pressupost únic municipal número 9/2023, per suplement de crèdit.  El consistori ha aprovat l’adhesió de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca a la plataforma Living.in-eu, i signatura de la Declaració sobre conjuminar esforços per a impulsar una transformació digital sostenible en les ciutats i comunitats de la Unió Europea.

En l’apartat de mocions es van aprovar les dues mocions d’En Comú Podem per a garantir els drets dels alumnes amb necessitats específiques de suport educatiu i el reconeixement dels drets del personal auxiliar d’educació especial i la moció per a la resolució pacífica del conflicte entre Palestina i Israel i el respecte a la legalitat internacional.

Fem Sant Andreu i Som Sant Andreu van presentar una moció per a la sensibilització i suport als trastorns d’aprenentatge: Units per la Dislèxia que va ser aprobada. La darrera moció presentada per SOM Sant Andreu de la Barca per a retransmetre l’audiència pública al Ple per Ràdio Sant Andreu i promoure aquest mitjà de comunicació municipal va ser aprtobada per unanimitat.