98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Uns 4.487 alumnes comencen el nou curs escolar a Sant Andreu de la Barca

Uns 4.487 alumnes comencen el nou curs escolar a Sant Andreu de la Barca

Ceras de Colores
L’inici del nou escolar, després de les vacances d’estiu, arrenca a Sant Andreu de la Barca amb més de quatre alumnes matriculats entre infantil, primària i secundària.

Uns 3.248 corresponen a infantil i primària de les escoles; Vall Palau, J.J.Ortiz, Joan Maragall, Josep Pla, Can Salvi, Àngel Guimerà, Sant Andreu de la Barca i  Nostra Sra del Carme

Uns 1239 alumnes comencen curs als IES Montserrat Roig i IES El Palau.

 

Pel que fa  ala l’entrada en vigor de l’aplicació de la llei Wert coincidint amb l’inici de curs, la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha comentat a  La Xarxa   “enguany no s’ha de notar. Es notarà de debò el curs 2017-2018 però llavors ja és possible que visquem una situació diferent”.

Irene Rigau ha assegurat que la conselleria ha aprofitat totes les escletxes legals que té la LOMCE per teixir una estratègia i així els centres poder esquivar-la: “mantenim música, plàstica i model lingüístic”.

La consellera també ha reconegut que és urgent canviar el model i els criteris l’hora d’atorgar ajudes al transport escolar i beques menjador pel que fa al territori. “Hem de canviar el model perquè la distància sigui el factor clau, no com ara”, ha sentenciat.  + Informació La Xarxa