98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / “Una teràpia integral” al Teatre Núria Espert

“Una teràpia integral” al Teatre Núria Espert

Abel Folk, Andrea Ros, Roger Coma i Àngels Gonyalons comparteix escenari a l’obra que es podrà veure aquest dissabte a Sant Andreu de la Barca.

Tres persones s’apunten a un curs per fer pa que els canviarà la vida. 

En Toni Roca fa més de deu anys que imparteix un curs intensiu de quatre setmanes per aprendre a fer pa. Hi ha poques places i bufetades per apuntar-s’hi. Els alumnes que s’hi inscriuen volen aprendre a fer pa, però el mètode parteix d’una simple i estranya premissa: “Per fer un bon pa, no cal tenir la millor farina o el llevat més fresc, per fer un bon pa, cal estar bé amb un mateix.” Així de simple.

UNA TERÀPIA INTEGRAL és una comèdia que posa en qüestió la nostra necessitat de creure en alguna cosa. El retrat d’una societat que presumeix d’haver matat la religió però que té encara la necessitat obsessiva de tenir fe en alguna cosa. Fe en alguna cosa que ens ajudi a trobar sentit a les nostres caòtiques vides, encara que s’aferrin a allò que sembla del tot absurd.

Ferran Campmany, tècnic de Cultura  a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha donat detalls l’obra a Ràdio Sant Andreu

 

VENDA D’ENTRADES A www.teatrenuriaespert.cat