98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Una performance al carrer tanca els actes del 8M a Sant Andreu de la Barca

Una performance al carrer tanca els actes del 8M a Sant Andreu de la Barca

L’Avinguda Constitució ha acollit l’acte “Donar veu a les cures”, una acció artística del grup Les Mireies on mitjançant el diàleg i la interacció amb les persones que han passat per l’avinguda Constitució s’ha tractat qüestions sobre la cura de les persones i les desigualtats presents en qui cuida a qui.

La perfomance ha proposat reflexionar, de manera col·lectiva, sobre les múltiples tensions, contradiccions, perspectives i desigualtats presents en l’organització de la cura de les persones i pretén contribuir en la construcció de visions alternatives per abordar-ho.

A mesura que avançava el matí  i amb la participació de les persones que passejaven pel carrer la perfomance ha anat agafant forma. L’objectiu és deixar rastre com a obra d’art col·lectiva, que reflecteixi visualment el conjunt d’opinions, expressions i reflexions sobre el tema que s’ha tractat. Donar veu a les cures.

Les dues artistes que formen part del grup Mireies creen  projectes artístics i socials entorn de temàtiques que solem silenciar col·lectivament.

La regidora de Feminismes, Isabel Marcos ha valorat a Ràdio Sant Andreu l’activitat  i ha destacat els objectius.