98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Una fira d’atracccions sense soroll durant la festa major per incloure nens amb hipersensibilitat auditiva i trastorn de l’espectre autista

Una fira d’atracccions sense soroll durant la festa major per incloure nens amb hipersensibilitat auditiva i trastorn de l’espectre autista

Amb la finalitat de facilitar el gaudi dels infants amb hipersensibilitat auditiva i trastorn de l’espectre autista

La fira d’atraccions de la Festa Major reduirà sensiblement el soroll i es silenciarà totalment entre les 18 i les 20 hores.

L’objectiu és facilitar el gaudi dels nens i nenes amb hipersensibilitat auditiva i trastorn de l’espectre autista segons ha confirmat a  Ràdio Sant Andreu, l’alcaldessa Ana Alba i el regidor de Cultura, Juan Pablo Beas.

L’Ajuntament ha demanat als firaires que les atraccions infantils funcionin sense música ambiental en aquest marge horari per facilitar el gaudi dels nens i nenes amb hipersensibilitat auditiva i trastorn de l’espectre autista. La resta del dia el soroll es reduirà de manera significativa per reduir les molèsties que tenen els veïns i veïnes de l’entorn.