98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Un tribut als Tres Tenors substitueix la representació de l’òpera ‘Madame Butterfly’

Un tribut als Tres Tenors substitueix la representació de l’òpera ‘Madame Butterfly’

Degut a l’hospitalització urgent de l’artista Vanessa Guzmán, mezzosoprano de l’òpera “Madame Butterfly”, programada per al dissabte 28 de novembre al Teatre Núria Espert ha comunicat que ha hagut de posposar aquest espectacle per al dissabte 16 de gener de 2016 a les 20.00 h.

En substitució d’aquesta obra us oferim de forma gratuïta, per aquest dissabte 28 de novembre l’espectacle “Tribut als 3 Tenors”.

tre stenors

L’entrada  per a “Madame Butterfly”  servirà per als dos espectacles, respectant la mateixa butaca reservada per a les dues funcions :

·         ”Tribut als 3 Tenors”: dissabte 28 de novembre a les 20.00 hores.

·         “Madame Butterfly”: dissabte 16 de gener a les 20.00 hores.

 

“Tribut als 3 Tenors” és un espectacle que farà un recorregut musical per les principals àries d´òpera, de napolitanes i de cançons populars. Aquest espectacle, protagonitzat pels tenors Adolfo Nieto, Javier Lassaletta i Carlos Muñoz, amb l’acompanyament al piano de Jordi Romero, esta pensant per rendir tribut al 25è aniversari de l’espectacle que van protagonitzar Josep Carreras, Plàcido Domingo i Luciano Pavarotti.

 

Si no podeu anar a l’òpera “Madame Butterfly”, o al concert “Tribut als 3 Tenors”,  El Teatre Núria Espert facilita un correu electrònic a info@teatrenuriaespert.cat per comunicar en el cas de assistir i, en el cas de “Madame Butterfly”, el nom amb el que vau fer la compra d’entrades. Us retornarem l’import a través de la mateixa targeta de crèdit de compra. Podeu informar-nos fins el divendres 27 de novembre.

Tindreu més informació a traves de la pàgina del teatre: www.teatrenuriaespert,cat.