98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Un taller amb la fotògrafa Irene Zóttola inicia dijous “Mou-te a casa” amb activitats adreçades als més joves

Un taller amb la fotògrafa Irene Zóttola inicia dijous “Mou-te a casa” amb activitats adreçades als més joves

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha preparat un ampli programa d’activitats lúdiques per als més joves sota el lema “Mou-te a casa”.

 

Retratob (1)Es tracta d’un seguit d’activitats com ara tallers, xerrades, sessions de musica i espectacles que es difondran de manera virtual i a través de les xarxes socials.

La fotògrafa Irene Zóttola oferirà un taller introductori a la fotografía digital i analógica experimental  a les 19h a través de la xarxa Instagram @santandreujove

Ràdio Sant Andreu ha entrevistat a la fotògrafa Irene Zottola.

Ha publicat en revistes com She shoots film i exposat a Barcelona en festivals com el revelat T i fires i galeries a Madrid. A més treballa com a assistent del fotoperiodista i guanyador del premi Pulitzer, Manu Brabo i col·labora amb el fotoperiodista Rafael Fabres. És membre de la plataforma Fotofemme United i guanyadora de l’última beca de l’CFC de Bilbao en Màster de foto d’Autor.

 

Properes activitats ‘MOU-TE A CASA’

Divendres 5 de juny:

19.00 h – Música punxada amb IVX

Dimecres 10 de juny:

19.00 h – Xerrada sobre gènere amb Pamela Palenciano

Dimecres 17 de juny:

12.00 h Forma’t i Col·lok’t en directe

19.00 h Forma’t i Col·lok’t (2n pas)

Dijous 18 de juny:

19.00 h – Taller de dibuix amb Eva Zaragozá

Dimecres 24 de juny:

19.00 h Sessió de jocs de taula amb Miquel Jornet