98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Un carril bici comunicarà Sant Andreu de la Barca amb les zones industrials

Un carril bici comunicarà Sant Andreu de la Barca amb les zones industrials

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca vol promoure l’ús de la bicicleta com a transport alternatiu amb diversos projectes

Una de les accions previstes pel consistori és la construcció d’un carril bici que faciliti la comunicació amb les zones industrials i arribi fins a la veïna Martorell.

La regidora de Medi AMbient, Eva Prim ho ha comentat en el programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu.

ESCOLTA L’ENTREVISTA

 

18a Festa Bicicleta Sant Andreu Barca - 07Amb la promoció de l’ús de la bicicleta  es pretén incrementar i facilitar la pràctica d’exercici per part de la ciutadania i per l’altre, reduir l’emissió de partícules a l’atmosfera i millora el medi ambient.

D’altra banda, al mes de novembre l’Ajuntament incrementarà el seu parc de bicicletes elèctriques en dues més, que els treballadors municipals podran portar-se a casa, on les carregaran a la nit i durant el dia estaran a disposició del personal del consistori per fer les seves gestions relacionades amb la feina.

Un altre dels col·lectius més atrets pel món de la bicicleta són els joves i per promoure el seu ús segur entre ells, l’Ajuntament ha previst l’organització de cursos d’habilitat per muntar en bicicleta durant l’horari escolar.
També s’han programat sortides lúdiques per la ciutat o tallers per a la reparació de bicicletes.