98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Tres actes a Sant Andreu de la Barca per celebrar la Setmana Mundial de la Lactància Materna

Tres actes a Sant Andreu de la Barca per celebrar la Setmana Mundial de la Lactància Materna

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca amb el suport de la Fundació Hospital de Sant Joan de Déu de Martorell i l’institut Català de la Salut organitzen diverses activitats amb l’objectiu de promoure la importància de la lactància materna i donar informació i suport a les mares i famílies.

L’OMS, que va instaurar la commemoració de la Setmana Mundial de la lactància materna el 1992 i es celebra actualment a més de 170 països, la recomana com a alimentació exclusiva durant els 6 primers mesos de vida i, a partir d’aquesta edat i fins als dos anys, com a mínim, complementada amb altres aliments.

La regidora de Salut Pública Eunice Martín i la tècnica Isabel Sánchez han donat detalls a l’emissora municipal dels actes previstos a Sant Andreu de la Barca.

ACTIVITATS A SANT ANDREU DE LA BARCA

Dimarts, 24 octubre 2023
17:30 h  Xerrada sexualitat i lactancia a cèrrec de la Dra Francisca Molero
Escola Bressol Pedemonte

En el marc de la Setmana de la Lactància Materna, la Doctora Francisca Molero, ginecòloga i sexòloga clínica ofereix una xerrada sobre sexualitat i lacatància. L’alletament matern té un impacte en la sexualitat de la dona que alleta i en les seves relacions sexuals i de parella. És important que es conegui aquest impacte i la seva vivència així com les eines necessàries per gaudir d’una sexualitat plaent i saludable.

Dijous, 26 d’octubre 2023
17:30 h Taller Actuacions front l’ennuegament del lactant
Edifici Escoles Velles

En el marc de la Setmana de la Lactància Materna es realitza un taller d’actuacions front l’ennuegament del lactant, a càrrec de l’Imma Giribet, infermera pediátrica i la pediatra Lucía Palma.

Divendres, 27 d’octubre de 2023
De 10:30 a 11:30 h El joc de créixer i d’aprendre
Casal de la Gent Gran Maria Aurèlia Capmany

Xerrada El Joc de Créixer i d’apendre, a càrrec d’en Sergio de Mingo, fisioterapeuta. Es treballarà l’estimulació pel desenvolupament motriu del petit infant a la llar.