98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Tots els detalls dels actes i la celebració del Nadal de Sant Andreu de la Barca

Tots els detalls dels actes i la celebració del Nadal de Sant Andreu de la Barca

Amb el missatge de “Per Nadal a Sant Andreu trobaràs el teu regal”, arrenca la campanya nadalenca de Sant Andreu de la Barca amb propostes culturals i comercials.

Cantades populars de cançons de Nadal, tallers als barris per fer fanalets, la Fira de Nadal, l’exposició de pessebres i diorames,  la Zambomba flamenca, l’espectacle per fer cagar el tió amb xocolatades, el Fira Juga, el concert de Sant Esteve de la Coral Ferran Sors, la Festa de Cap d’Any, el sorteig dels premis de la Campanya de Nadal del Comerç Local i l’arribada dels carters reials i els Reis Mags d’Orient formen part de les activitats previstes.

Dels actes de Nadal hem parlat amb el regidor de Comerç i Industria Miquel Àngel Abril, el regidor de Cultura, Andreu Mitjans, la cap del Departament de Desenvolupament Econòmic  Inma Ortega i el tècnic de Cultura Ramon Ferrer.

 

 

El 3 de gener es farà el sorteig de la Campanya de Nadal del Comerç Local al Teatre Núria Espert. Es tracta de la campanya organitzada conjuntament l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i L’ACSSAB (Agrupació de Comerç i Serveis de Sant Andreu de la Barca).