98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Totes les activitats de la FESTA MAJOR PETITA

Totes les activitats de la FESTA MAJOR PETITA

La Festa Major Petita és l’espai per a les famílies i infants de totes les edats, i enguany torna a ser un dels pilars del programa de la Festa Major de Sant Andreu de la Barca. Totes les activitats tindran lloc al Parc Central. 

Divendres, 1 de setembre

  • 18.00 h Pintada mural popular: Comencem la Festa Major Petita amb la pintada popular del mural gegant del pregonet que donarà color al parc. Organitza: El Taller de Ana
  • 18.30 h Pregonet de la Festa Major Petita: Els més petits seran els primers protagonistes de la Festa Major amb el Pregonet de la Festa Major Petita. Aquest any a càrrec dels alumnes del taller de pintura Taller de Ana. Amb la participació dels Gegantons de l’Agrupació Cultural Aigüestoses, els Castellers de l’Adroc i els Ous de Drac de la Colla de Diables.

Dissabte, 2 de setembre

 

  • 10.30 h Laberint gegant, jocs de fusta i espai per a nadons: Un laberint gegant amb passadissos i portes enigmàtiques, 25 jocs d’enginy, lògica i atzar per a totes les edats, i un espai per a l’experimentació sensorial per a infants de 0 a 3 anys.
  • 19.00 h Musica amb Viatjazz a Nova Orleans: espectacle de música amb la companyia Roger Canals. Un concert familiar que reflexiona sobre les emocions més universals de la música lligant un diàleg entre la música i l’art urbà. Un esprai de colors llampants pintarà música de l’època del blanc i negre.

 

Diumenge, 3 de setembre

  • 10.30 h Taller de cuina, jocs gegants tradicionals i espai per a nadons: les nenes i nens es podran convertir en cuiners i fer el seu esmorzar, hi haurà jocs de tota la vida en gran format i els més petits es podran endinsar en una bombolla de sensacions formada per 15 jocs per a infants de 0 a 3 anys.
  • 19.00 h Màgia amb Lumière: Una proposta d’humor màgicament familiar. Una bombeta, una jaqueta i la seva motxilla el transportaran a un lloc màgic, entranyable i còmic.

 

Dilluns, 4 de setembre

  • 10.30 h Circuit d’inflables, jocs gegants de fusta i espai per a nadons: Trobareu l’Xtrem Race, un circuit d’inflables d’obstacles divertit i ple d’acció; una col·leció de jocs de circ per aprendre les disciplines més circenses; i un espai de joc lluire per a infants de 0 a 7 anys on les famílies podreu venir a jugar i participar de les diferents activitats proposades.
  • 19.00 h Circ amb White Bottom: el circ arriba al Parc Central de la mà de Ramiro Vergaz. Piruetes, malabars i proeses. Elegància, extravagància i molt d’humor. Els anys 20 són aquí… un segle més tard!