98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Tot a punt per la 21a Gimcana Nocturna

Tot a punt per la 21a Gimcana Nocturna

Ferran Campmany del Departament de Joventut ens explica com serà la nova edició de  la Gimcana Nocturna

Uns 65 grups participen ela 21a Gimcana Nocturna de Sant Andreu de la Barca que arrenca aquest dissabte a les 3 de la matinada a la plaça Federico Garcia Lorca.

El tema d’aquesta edició  és La nostra infància.

gimcana nocturna 04

Normes a tenir en compte per a la Gimcana Nocturna

  • La Gimcana Nocturna és una activitat juvenil que es fa en carrers, places i equipaments del municipi durant la nit del dissabte i matinada del diumenge de Festa Major. La Gimcana té per objectiu la participació, el treball d’equip i la bona sintonia entre els diferents joves. L’activitat es basa en proves d’acció, d’habilitat, d’imaginació i d’intel·ligència sobre un tema central.
  • Es demanarà als grups que respectin les normes de convivència del municipi i que tinguin una atenció especial envers el descans del veïnat i l’entorn per on es desenvolupen les proves.
  • Es demana als grups el consum responsable d’alcohol, per la qual cosa cadascun dels participants és responsable dels seus actes.
  • Un cop finalitzi la gimcana, cada grup ha de deixar els elements voluminosos d’ambientació que pugui portar (carros, cartrons, disfresses…) en els llocs que s’habilitaran per a aquest efecte.
  • Qualsevol actitud, acció o comportament incívic dels participants serà motiu de desqualificació per part dels organitzadors i en seran informats, si cal, els organismes competents.
  • Per tal d’ultimar tots els detalls de la gimcana, tots els grups estan convocats a una reunió informativa, que tindrà lloc dijous 4 de setembre a les 19.00 hores, a l’Espai Jove. L’assistència és obligatòria i ha d’assistir-hi, almenys, un component de cada grup. La no assistència implica la desqualificació del grup. En el transcurs de la reunió es facilitarà la prova 0 de la gimcana, la qual serà puntuable per a la gimcana.