98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Tot a punt per l’inici de la campanya electoral de Sant Andreu de la Barca

Tot a punt per l’inici de la campanya electoral de Sant Andreu de la Barca

Les vuit candidatures que concorren a les eleccions municipals del 28 de maig a Sant Andreu de la Barca ja escalfen motors per iniciar la campanya electoral.

D’esquerra a dreta Felipe del Val (Som Sant Andreu), Sonia Aranda (PP), Isabel Marcos (En Comu Podem), Marc Giribet (Fem Sant Andreu), Ana Alba (PSC), Xavier Pla (Ciutadans), Olga López (Junts per Sant Andreu) i Antonio López (Vox)

Els 8 candidats i candidates han estat citats per fer latradicional fotografia  abans de l’inici de les eleccions. En aquesta ocasió el lloc escollit han estat als remodelats Jardind Pedemonte.

La candidatura del PSC està encapçalada per l’actual alcaldessa Ana Alba que intentarà revalidar l’alcaldia santandreuenca. Marc Giribet torna a repetir com a candidat de FEM Sant Andreu encapçalant la candidatura.

Xavier Pla lidera per primera vegada la candidatura de Ciutadans i Isabel Marcos, ara encapçalarà la llista d’En Comú Podem.
Entre els partits que no tenen actualment presentació al consistori, les Eleccions Municipals del 28 de maig compten amb Sonia Aranda que torna a repetir com a candidata a l’alcaldia per part del Partit Popular i Olga López per Junts per Sant Andreu de la Barca.
Finalment, les dues darreres candidatures que concorren a les eleccions estan encapçalades per Felipe del Val com a candidat de la candidatura de l’agrupació d’electors Som Sant Andreu i Antonio López amb Vox.

Les candidatures estan encapçalades per 4 dones i 4 homes.