98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Tot a punt per la disputa del 29è Descens de Sant Andreu de la Barca

Tot a punt per la disputa del 29è Descens de Sant Andreu de la Barca

Al voltant de 200 riders participaran aquest cap de setmana  de l’11 al 12 de març a la gran cita esportiva on s’esperen corredors nacionals i internacionals.

 

El president del MotoClub Sant Andreu, Alex Oulego i els corredors Iván Oulego i Pasqual Canals ha donat detalls de la nova edició i han valorat la seva participació en anys anteriors.

Sant Andreu de la Barca tornarà a ser la capital del descens amb la disputa de la 29a edició del Descens Internacional de Sant Andreu de la Barca-Gran Premi Maxxis. Organitzat pel MotoClub Sant Andreu amb el suport de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Esportssab i la Diputació de Barcelona.

Un circuit d’un quilòmetre amb un desnivell de 180 metres que durant gairebé trenta anys han trepitjat campions com Steve PeatFloren PayetFabien BarelDanny HartCedric Gracia, Bernat Guardia o els riders locals, Iván Oulego, Pasqual Canals, Adriàn i Aina González o els incombustibles germans Jorba.

Aquest any cal destacar la presència local amb els germans Jorba, Adrian i Aina González, Iván Oulego, Pasqual Canals, Víctor Linares i Ulises Barrachina.

El diumenge 12 d emarç es disputarà la gran final a partir de les 9 h.