98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Tot a punt per a l’inici de la Festa Major de Sant Andreu de la Barca

Tot a punt per a l’inici de la Festa Major de Sant Andreu de la Barca

L’alcaldessa Ana Alba i el regidor de Cultura Juan Pablo Beas han convidat a a tothom a gaudir de la Festa Major 2022.

A Ràdio Sant Andreu han fet un repàs per les activitats més destacades i les novetats d’enguany.

 

ÁLVARO DE LUNA, LADILLA RUSA I JUAN PERRO  ENTRE LES ACTUACIONS DESTACADES

En el marc de la Festa Major destaca l’actuació del cantant Álvaro de Luna el dissabte 3 de setembre a l’escenari central.  és autor de cançons com “Levantaremos al sol” o “Juramento eterno de sal”. El grup local Olivia Musyk actuarà el diluns 5 de setembre a la Casa Estrada.

DOBLE PREGÓ DE FESTA MAJOR
Una de les novetats de la Festa Major 2022 és la celebració de la Festa Major petita al Parc Central amb activitats adreçades als més petits i fins i tot amb el seu propi pregó a càrrec de nens i nenes de l’Esplai Pingüí.
Pel que fa al pregó tradicional, enguany serà la comunitat educativa de Sant Andreu de la Barca qui s’encarregarà de donar inici a la celebració de la Festa Major.

La Gimcana Nocturna, la desena edició de la Ruta de la Tapa, la Holly Party i les actuacions de les entitats els Castellers de l’Adroc, diables i colla gegantera formen part de les altres activitats previstes.

LAURA HIDALGO, DISSENYADORA DEL CARTELL

La dissenyadora i tatuadora local, Laura Hidalgo ha estat l’encarregada del disseny del cartell de la Festa Major 2022. Es tracta d’un cartell ple de simbolismes i festiu.