98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Tot a punt pel sopar benèfic a favor de la lluita contra el càncer

Tot a punt pel sopar benèfic a favor de la lluita contra el càncer

Dissabte 22 d’octubre a les 20 h tindrà lloc el sopar benèfic anual a favor de la lluita contra el càncer. L’acte se celebrarà al Casino i comptarà amb la presència de més de de 180 persones.

La presidenta de la Seu Local de l’Associació de la Lluita Contra el Càncer de Sant Andreu de la Barca, Eva Carles ha comentat a Ràdio Sant Andreu els darrers detalls del sopar que comptarà amb una actuació musical i una rifa solidària.

Els diners recaptats serviran per millorar la investigació, per combatre la malaltia i per donar suport als malalts i al seu entorn més proper, bàsicament als seus familiars.

La Seu Local de la Lluita Contra el Càncer de Sant Andreu de la Barca organitza des de l’any 1999 el sopar benèfic  per recaptar diners perque pugui arribar a la major quantitat possible de persones afectades per aquesta malaltia i també perquè la investigació avanci fins a erradicar-la.

 

XERRADA SOBRE L’ALIMENTACIÓ EN LA PREVENCIÓ DEL CÀNCER DE MAMA.

L’Ajuntament i l’Associació contra el càncer han organitzat una xerrada que recorda la importància de l’alimentació per prevenir els tumors, també el càncer de mama. La conferència serà el dijous dia 20 d’octubre a la sala Federico García Lorca del Teatre Núria Espert a partir de les 18.30 hores i anirà a càrrec de la nutricionista Olga Muñoz.