98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Torna un renovat Cicle de Cinema Infantil en Català a Sant Andreu de la Barca

Torna un renovat Cicle de Cinema Infantil en Català a Sant Andreu de la Barca

El 16 de març arriba una nova edició del CINC, l’edició de primavera d’aquest Cicle de Cinema Infantil en Català, als Atrium Cines de Sant Andreu de la Barca.

Rosa Monforte, responsable del Servei Local de Català ha donat detalls de la nova edició en el programa Via Directa de Ràdio sant Andreu.

Gral_manip_jpgAquesta edició serà la 11a que es porta a terme a la nostra ciutat des que el mes de gener de 2014, el Servei Local de Català i els Atrium Cines es van incorporar al projecte del CINC de la Direcció General de Política Lingüística i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i que actualment també compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

La iniciativa ofereix una programació de cinema infantil que potencia el consum de pel·lícules en català amb una bona oferta de films de reestrena, a preus baixos i amb una àmplia distribució territorial, que arriba a més de 30 poblacions de Catalunya. Una oportunitat perquè els infants puguin gaudir d’una bona oferta de cinema infantil en català i a prop.

Des del gener del 2014 han passat pels Atrium Cines de Sant Andreu de la Barca un total de 1.985 espectadors i s’han projectat 45 pel·lícules diferents.

El cicle s’organitza en dues edicions a l’any, una té lloc a la primavera i l’altra a la tardor i en cadascuna es projecten quatre pel·lícules diferents sempre en l’horari de la primera sessió de dissabte a la tarda, a les 16.30 h.

Pel·lícules que es presentaran en aquesta edició

* 16 de març Smallfoot

* 23 de març Els increïbles 2

* 6 d’abril En Ralph destrueix internet

* 4 de maig La Lego pel·lícula 2