98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Torna la Jugatecambiental al Parc de la Solana

Torna la Jugatecambiental al Parc de la Solana

Es tracta d’activitats familiars promogudes per l’Ajuntament conjuntament amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i que es duran a terme els diumenges al matí d’11.30 hores a 13.30 hores, fins al 28 de novembre.

El programa pretén fomentar en els nens i nenes els valors en matèria mediambiental, de sostenibilitat i de reciclatge, a través de jocs i activitats en familia segons ha declarat Juan Alfaro, regidor de Medi Ambient a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

Les diferents activitats consisteixen en jocs i manualitats relacionades amb la sostenibilitat i la conservació del medi ambient.

 D’aquesta manera, els participants podran conèixer les propietats medicinals de les plantes, acostar-se a la flora del parc o descobrir els ocells que hi ha als seus arbres.

thumbnail_Jugateca

La nova edició de la Jugatecambiental començarà el pròxim diumenge, 19 de setembre i per assistir no caldrà fer reserva prèvia, tot i que s’establirà un límit de 18 persones per als dos espais, els d’activitats dirigides i l’espai de joc.